Camping Simmerschmelz
+352307072
Simmerschmelz 2 Simmerschmelz Luxemburg Luxemburg
on via Google

Trip typeCouple · Vacation Location3.0Service4.0

on via Google

Très beau camping, belle piscine

on via Zoover

Leuke camping wij hebben deze camping gebruikt op de heenweg naar Frankrijk en op de terug weg naar huis beiden keren 3 dagen gebleven mooie rustige camping met alle voorzieningen restaurant waar je fantastisch kan eten zwembad sanitair zeer schoon echt een aanrader goed geprijsd en het word gerund door een Nederlands echtpaar wij hebben genoten van deze camping

on via Zoover

Kleinschalige camping, overzichtelijk voor kinderen. Veel vaste plekken.Leuke omgeving voor uitstapjes. Camping uitgekozen door de hoge reviews en animatie, maar daardoor hadden wij te hoge verwachtingen. De animatie stopte een week eerder dus 1 week was er verder niets voor kinderen wat wel jammer was. Daar hadden wij bij het uitzoeken van een camping juist naar gekeken, want als de kinderen het naar hun zin hebben geldt dat ook voor ons. De schoonmaak was goed. Fris toiletgebouw, alleen rond half 9/9 uur, als je naar het toilet wilde waren ze altijd afgesloten ivm schoonmaak. Dit zouden ze beter wat vroeger kunnen doen.Jammer dat de vaatwasser die 2 weken defect was. Zwembad was klein maar lekker om in af te koelen. Een leuke, maar simpele camping.

on via Tripadvisor.com

Leuke camping voor enkele nachtjes. Heel vriendelijke Nederlandse eigenaars die echt hun best doen om je een aangenaam verblijf te verstrekken. Het restaurant had een kleine kaart, maar dit nam niet weg dat we heel lekker gegeten hebben. Sanitair wordt netjes onderhouden.

on via Zoover

Kleinschalige camping met veel vaste plaatsen. Zwembad was lekker voor de verkoeling, maar klein. Het hekje er om heen maakte niet een hele nette indruk. Geen ligstoelen aanwezig.Ontvangst was matig, geen warm welkom na een lange autorit. Schoonmaak was goed. Regelmatig stroomstoring en de afwasmachine deed het niet. Lang wachten in de bistro. Animatie was er in de avond niet meer en de kinderanimatie ging ook al naar huis, dus dat was er maar een paar dagen.Al met al wel een mooie omgeving, met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Prachtige natuur. Camping was redelijk

on via Zoover

Het “ontvangst” was wat rommelig omdat de mevrouw van de camping ondertussen ook de bediening van de bistro deed. Deze camping onderweg uitgezocht en gekozen op het zien van de foto’s van o.a. het sanitair en de reviews op Zoover. De foto’s op de site zijn niet van het “standaard” sanitair, maar zit achter de bistro en daar kom je eigenlijk alleen als het andere blok wordt schoongemaakt. Het “standaard” sanitair is niet het nieuwste met krappe douches. De camping zelf oogt rommelig door al die oude stacaravans met om- en aanbouwen die er van de vaste gasten staan.De foto van het zwembad oogt ook leuk maar het is een rechthoekig bad wat niet veel voorstelt met in het gewone bad ongeveer 80cm water. Wij betaalde ruim 39 euro p/n voor 2 volwassen en 2 kinderen, ik vind dit behoorlijk hoog voor deze camping.Dat deze camping zo’n hoog cijfer krijgt komt volgens mij omdat vaste gasten een review hebben geschreven.

on via Zoover

Heerlijke camping met leuke vaste gasten, super mooie en vooral schone caravans, super enthousiaste animatie en dichtbij Luxemburg stad (20 minuten). Lekker zwembad, zeer goede snackbar, nette prijzen (raketje 50 cent), heerlijk softijs en patat. Covid regels worden goed nageleefd.

on via Zoover

Ik ben gedurende 3 weken op deze camping verbleven, en het is ons zeer goed bevallen. Veel vaste gasten, welke mondjesmaat binnenstroomde. Ondanks de geldende maatregelen toch een gezellige bistro, waar lekker gegeten kan worden voor een redelijke prijs.Het was gedurende ons verblijf prachtig weer waar we dus ook heerlijk van hebben genoten. Zwembad is ook heerlijk, om af te koelen tijdens de warme dagen.

on via Zoover

Hele gezellige camping met vriendelijk personeel en enthousiast animatieteam. Mooi en schoon toilet gebouw. Covid- maatregelen worden netjes uitgevoerd en het zwembad is open. Prima vakantie gevierd en komen zeker terug!